Sterrenslag

Bij de sterrenslag worden 3 diverse leuke en unieke groepsactiviteiten samengesteld tot een uitdagend programma. Hierbij gaan de deelnemers de strijd aan via meerdere activiteiten. Dit programma biedt ontzettend veel plezier en is geschikt voor iedereen. Een combinatie van verschillende activiteiten/spellen in competitievorm om elkaar beter te leren kennen. Onderstaande spellen kunnen deel uitmaken van het programma waar je een keuze uit maakt naar eigen voorkeur.
De Zomerspelen bestaan uit:

Reuze Jenga
Houd je zenuwen in bedwang, want deze toren is zo gevoelig als wat. Creëer een zo hoog mogelijke toren van de jenga blokken. Kan je de druk aan?
Spijker slaan
Om beurten mag een persoon met de hamer op de spijker slaan. De regels zijn vrij simpel: degene die als laatst zijn spijker helemaal in het hout heeft zitten, moet zingen, drinken of een opdracht uitvoeren die de groep heeft besloten.
Breinbrekers
Sommige puzzels zijn zo moeilijk dat je je brein erover kan breken. Die noemen wij dan ook niet voor niets breinbrekers! 6 houten puzzels voor de echte doordenkers. Train je brain.
Djembé Jammen
We gaan plezier maken door elkaar te imiteren op swingende Djembé's. Follow the leader.
Boksen
Even lekker los gaan op het stootkussen. Jabs, hoeken en opstoten.
Hindernisparcours
Er zal een ludiek parcours afgelegd moeten worden met: lopen in de funslang, 4 persoons megabroek en blijven staan op het vliegend tapijt.

  • Minimum aantal deelnemers: 12 personen
  • Tijdsduur: circa 1 uur
  • Inclusief: instructeur en benodigd materiaal
  • Kosten van de activiteit: € 20,- per persoon

Super Jenga