Power events

Boten te huur in Oostzaan

Wij verhuren professionele rubberboten al vanaf €37,50.  Voor op vakantie, dagje uit met het gezin, bedrijfs evenement of tijdens een van de water evenementen zoals de Sail, Koningsdag, kanaalparade of de bootjestocht in Oostzaan. Bij ons kunt u bedrijfszekere rubberboten huren. Bent u op zoek naar een spannende dag vol uitdagingen, spanning en sensatie? Samen met de collega's van werk, voor alle kinderen van de school of om die vriend een unieke onvergetelijke dag bezorgen? Rubberboottehuur kan u een arrangement op maat aanbieden.  Zowel in de zomer als in de winter kunnen wij u een passend aanbod doen van sportieve activiteiten. Wij komen ook graag met de boten naar uw gewenste locatie voor een evenement. Zo is de poldersurvival een vaartocht met de legerboten vol met leuke verrassende activiteiten, boogschieten, djembe race, hindernisparcours, Kennis quiz, tug of war, mega jega en een lekkere picknick.

Op een stralende zonnige dag is het snel een onvergetelijke ervaring om het Oostzanerveld te ontdekken die Nederland rijk is. Iedere dag te reserveren van zonsopgang  tot een half uur voor zonsondergang.

Voor een scherpe prijs huur je een bijzondere legerboot van het Nederlandse leger geschikt voor 8 a 10 personen.

DSB 550 Legerboot
€ 125.-
DSB 300 Legerboot
€ 100,-
Klassieke speedboot
€ 375,-
Spreu raft Hippo
€ 125,-
Spreu raft Otter
€ 50,-
Kano varen
€ 15,-
Spreu luchttubes
€ 125,-
Bananenboot
€ 85,-

Nadat de borg en huur (25%) vooraf overgemaakt is op onze rekening, zal een reservering definitief gemaakt worden. Het resterende bedrag dient (2 weken) voor of bij later termijn reserveringen tijdens afvaart met contante betaling of overboeking aan ons voldaan zijn..
De boot moet weer op de plaats van afvaart afgeleverd worden, tenzij anders overlegd en afhankelijk van de staat van de boot, zal dan de borg (gedeeltelijk) teruggestort worden met aftrek van de brandstofkosten. De huurprijs is exclusief brandstof en exclusief verzekering: de boot wordt afgeleverd aan de huurder met een volle tank. De tank word gewogen bij vertrek en terugkomst. Het aantal liters zal tegen de actuele benzine prijs worden verrekend.

-Gehuurde boten en/of materiaal kunnen opgehaald worden in Oostzaan 
-Bezorgkosten bestaan uit een starttarief van € 47,50 + per gereden km vanaf 1511BP  € 0,75
-Reservering en Annulering voorwaarden  Klik hier

Veilig varen en de huur voorwaarden