School specials

Brandingraften en volleyballen
€ 22,50
Brandingkanoen en volleyballen
€ 22,50
Vlottenbouwen en Volleyballen
€ 22,50
Powerkiten strand en volleyballen
€ 20,00
Boogschieten terrein en volleybal
€ 15,00
Zeskamp 'Land' Schoolklas
€ 17,50
Zeskamp 'water' Schoolklas
€ 25,-
Poldersurvival Schoolklas
€ 35,-

Zoek je een leuk schooluitje? Dan ben je bij POWER-EVENTS aan het juiste adres! Speciaal voor scholen hebben wij leuke wisselprogramma’s samengesteld. De groep wordt verdeeld in 2 of meer groepen die ieder een andere activiteit gaan doen. Na 45 minuten wordt er van activiteit gewisseld. Wij kunnen deze activiteit goedkoper aanbieden aan scholen, omdat de leerkrachten ingezet kunnen worden voor het begeleiden van de activiteiten.

De schooluitjes zijn beschikbaar voor groepen vanaf 25 personen. De programma’s zijn ook geschikt als schoolreisje voor basisscholen of als een leuke sportdag!

Schooluitje-brandingraften-strandBrandingraften en volleyballen: 1,5 uur
(wisselen van activiteit na 45 minuten)

Onder begeleiding van onze instructeurs start de ene groep met brandingraften. Doordat samenwerken een belangrijk element is bij brandingraften, zorgt deze activiteit ook echt voor teambuilding binnen de groep. Ondertussen start de andere groep met volleyballen (zonder begeleiding). Na 45 minuten wordt er van activiteit gewisseld.

Schooluitje-brandingkajakken-strandBrandingkajakken en volleyballen: 1,5 uur
(wisselen van activiteit na 45 minuten)

Nadat de groep in tweeën is verdeeld, start de ene groep onder begeleiding van onze instructeurs met brandingkajakken. Op een ‘sit on top’ kano moet je in balans blijven en snelheid behouden om door de branding heen te komen. Reken maar dat de kids moe zijn na het intensieve peddelen! De andere groep start met volleyballen (zonder begeleiding). Na 45 minuten wordt er van activiteit gewisseld.

Schooluitje-powerkiten-strandPowerkiten en volleyballen: 1,5 uur
(wisselen van activiteit na 45 minuten)

De ene groep begint met powerkiten onder begeleiding van onze instructeurs. Powerkiten is de meest ultieme vorm van vliegeren! Lukt het de kinderen om de krachtigste kites te besturen of kiezen zij toch voor de speelse kleinere maten? Voor iedereen is er een kite die bij hem of haar past. De kinderen die powerkiten snel in de vingers hebben kunnen zelfs nog wat coole tricks leren! De andere groep start met volleyballen (zonder begeleiding). Na 45 minuten wordt er van activiteit gewisseld.

Schooluitje-boogschieten-strandBoogschieten en volleyballen: 1,5 uur
(wisselen van activiteit na 45 minuten)

Onder begeleiding van onze instructeurs start de ene groep met boogschieten. Het leuke van deze activiteit is dat iedereen het kan! Na een oefenronde om de techniek onder de knie te krijgen, begint het wedstrijdschieten. Na een aantal ronden weten we wie de meeste punten heeft geschoten! De andere groep start met volleyballen (zonder begeleiding). Na 45 minuten wordt er van activiteit gewisseld.

Schooluitje-poldersurvival: 6 uur

Het schoolkamp uitbreiden met een sportieve, uitdagende en gezellige evenement voor de kinderen? Elkaar en de leerlingen beter leren kennen? Ontdek tijdens deze Poldersurvival, speciaal geschikt voor schoolgroepen, wie de leidersrol op zich neemt en wie liever eerst de kat uit de boom kijkt. De dag begint met het klaarmaken van het vervoersmiddel, een DSB boot. Deze boten zijn van oorsprong legerboten en hier passen 10 tot 14 personen in. Door middel van een kaart peddelen de kinderen naar verschillende plekken op en rond het water, waar de instructeurs ze op staan te wachten voor verschillende activiteiten. De activiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn, lowrope bouwen, brugbouwen over het water, boogschieten, Jenga XL, bamboestieken, wandelende A, Triviant, enz.

Huur sportmateriaal

Voor scholen bestaat ook de mogelijkheid om alleen materialen te huren en zelf een uitdagende sportdag te organiseren. Zo hebben de grote competitie funbag (twee funslangen, twee vliegende tapijten, twee 4 persoons loopbroeken, twee 4 persoons skippyzakken, voet volleybalnet en een touwtrektouw) en kunnen raftboten of kano’s gehuurd worden. Alle prijzen zijn op aanvraag.